szerzői honlapja

Terápia – befejező évad díszbemutató

Terápia3_díszbemutató2017. október 26-án este tartották az HBO saját gyártású sorozatának, a Terápiának díszbemutatóját, mely 2017-ben harmadik, befejező etapjához érkezett. Az eseményen az új szezon színészei és alkotói, illetve a korábbi évadok szereplői is megjelentek.

A sorozatban Dargay András pszichoterapeuta üléseit követhetjük végig heti négy pácienssel, illetve egy olyan napot, amikor maga Dargay az analizált személy. A befejező szezon pácienseit Balsai Móni, Czintos József, Schell Judit, Udvaros Dorottya és Vilmányi Benett alakítja majd. Természetesen a főszereplőként újra látható Mácsai Pál is. Míg az első két évad elsősorban a páciensekre fókuszált, a befejező szezonban fordul a kocka: ezúttal maga a terapeuta kerül a középpontba. Az HBO közleménye szerint “végre alámerülhetünk András lelkének legmélyebb bugyraiba és választ kaphatunk arra a kérdésre, hogy a kedvenc pszichológusunk milyen ember is valójában.”

A képen a harmadik évad négy forgatókönyvírója: Baráthy György, Jeli Viktória, Székely Csaba és Tasnádi István.

A trilógia harmadik etapja 2017. november 13-án startol az HBO műsorán.

Terápia III. – Díszbemutató

Pillants bele te is a Terápia befejező évadának tegnap esti díszbemutatójába, a vörös szőnyeges bevonulásba és az exkluzív vetítést követő party-ba is, ahol az új szezon színészei és alkotói, illetve a korábbi évadok szereplői beszéltek arról, miért jelentett számukra egyedülálló élményt az #HBO – immár trilógiává nőtt – sorozatán dolgozni.

Közzétette: Terápia – 2017. október 27.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.