szerzői honlapja

Cyber Cyrano

Cyber_Cyrano_KolibriAmikor a képzelet erősebb, mint a valóság. Mikor a virtualitás valódibbnak tűnik, mint a mindennapi realitás. Egy darab arról, hogy mire jó az internet. És hogy mire nem. Talált történet alapján.

Z generáció. Ki is ők? Gyerekek? Kamaszok? Vagy mini felnőttek? Egy generáció, akik beleszülettek az Információs Korba. Egy generáció, akinek a kérdéseire nem elég kielégítőek a szüleik vagy tanáraik „offline” válaszai. Egy generáció, akiknek a személyiségfejlődését alapvetően meghatározzák az online közösségi oldalak. A Cyber Cyrano róluk szól, azonban nemcsak nekik, hanem nekünk is, „digitális bevándorlóknak”, hogy megérthessük e kort, illetve annak szülötteit.

A Cyber Cyrano 2011-ben a VI. Gyermekszínházi Szemle versenyprogramjában megnyerte a rendezvény egyik fődíját, az Üveghegy-díjat.

Bemutató: Kolibri Színház, Kolibri Pince, 2010, Vörösmarty Színház Pelikán Kamaraszínház, Székesfehérvár, 2013, Hevesi Sándor Színház, Zalaegerszeg, 2013 és Miskolci Nemzeti Színház (tantermi előadás iskolákban), 2014.

Bővebben: kolibriszinhaz.hu

Fotó: Szlovák Judit



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.